Ø. Brønderslev

I Ø. Brønderslev har vi udstykninger i Danserhøj med mange attraktive grunde til salg
Øster Brønderslev  By Luftfoto

Læs om Ø. Brønderslev

Ø. Brønderslev by og omegn

Øster Brønderslev er en mindre by med omkring tusinde indbyggere. Øster Brønderslev er ideel for bosætning med landskabs- og naturkvaliteter, og samtidig tæt på en stor by.

Øster Brønderslev ligger under 1 km fra motorvejen til Aalborg og Hjørring og kun 5 km fra Brønderslev centrum. Denne unikke placering giver mulighed for at bo i et mindre bysamfund på landet og samtidig være tæt på by og storby.

Der er skole, institutioner og indkøbsmuligheder i Øster Brønderslev. Øster Brønderslev har et stærkt foreningsliv centret omkring Samlingshuset i byen, som gennem engagement og fællesskab afholder musikarrangementet Bålhøj Festival i byen hvert år.

Øster Brønderslev og Vester Brønderslev var historisk to mindre landsbyer, Vester Brønderslev udviklede sig til Brønderslev og Øster Brønderslev voksede sig større, men bevarede landsbykarakteren og det tætte sammenhold. I de senere år har byudviklingen foregået ved Danserhøj nordligt i byen, og der er planlagt et nyt boligområde sydligt i byen, hvor byggegrunde forventes at være klar inden for et par år. Området omkring Øster Brønderslev kirke er ved at blive omdannet til en central bypark.

Danserhøj

Danserhøj er et boligområde i den nordlige del af Ø. Brønderslev placeret tæt på skole, motorvejs til- og afkørsel og Brønderslev.

Området er karakteriseret ved en skrånende terræn og nær afstand til mindre naturarealer.

 

Kort over Ø. Brønderslev

Kort over Øster Brønderslev
Udstykning - Boligområde Udstykningsområde

 

Kontakt

Birgit Olesen
Sekretariatsmedarbejder
Tlf.: 99455402 
Birgit.Olesen@99454545.dk

Bettina Breiner
Sekretariatsmedarbejder
Tlf.: 99455862
Bettina.Breiner@99454545.dk

 

Skriv til os Skriv til os her...


Byvideo - Ø. Brønderslev

Opdateret 28. november 2018